top of page
cd1c1f03-6729-49c8-a0bc-0e31aabbdafd.jpg

Referenties

We behandelen elke catering als maatwerk, ongeacht de omvang. Tijdens een persoonlijk gesprek streven we er altijd naar om samen met u een perfecte invulling te vinden voor een onvergetelijke dag!

 

We delen graag de ervaringen van andere klanten die van onze cateringdiensten hebben genoten.

Fam Minnesma

januari 2024

Diverse borrelhapjes besteld voor een feestje, voor ieder wat wils. Ze waren heerlijk, ook de vishapjes vielen heel goed in de smaak. Mooi opgemaakte schalen en in een koelbox geleverd. Later op de avond nog lekkere gefrituurde hapjes. Zeer goed verzorgd!

Henk Hooiveld-van Dam

mei 2024

Voor een jubileumfeest op onze basisschool hadden we Veugers catering benaderd. Goed voorbereid kon de jubilaris maar liefst 250 hamburgertjes uitdelen. Heerlijke verse rundvlees burgers. En dat was te merken aan de reacties van de kinderen, allemaal verlekkerde gezichten. In anderhalf uur waren alle klassen voorzien van een burger. Dankzij Veugers catering een geslaagd jubileum. Top geregeld!

Martha Meindertsma

juni 2024

Heerlijk eten, alles netjes en mooi opgemaakt. Goede communicatie en komt de afspraken na. Bedankt Veugers catering!

Expert Joure

juni 2024

Op korte termijn nog een buffet kunnen regelen. Ontzettend goed voor elkaar. Snel geregeld en alles wordt keurig netjes gebracht en gehaald. Vanuit de groep de complimenten over de smaak! Het was allemaal erg lekker en ook meer dan genoeg. Bedankt en tot de volgende keer.

Familie Krantz

juni 2023

Een prachtige zomerse dag en dan thuis een feest voor 100 mensen. Wat hadden we een  geluk. Mede dankzij Veugers catering was het een groot succes. Vele koude dranken, heerlijke luxe hapjes en later ook nog heerlijk warme hapjes. Alle hapjes waren erg origineel en duidelijk met zorg bereid. Chapeau Henk!

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page